BSO voor tieners

De opdracht:

Een saaie Golfkantine inrichten voor tieners. De blokhut is volledig van hout en bestaat uit veel kleine ruimtes zoals kleedkamers, bestuurskamer, toiletten enz. Maak een plannetje waarin kinderen zich terug kunnen trekken, uit kunnen leven, in een grote groep een spel kunnen doen of even in een een hoekje een potje kunnen dammen.

Kernwaarden:   Ieder kind is uniek en nieuwsgierig, leert spelenderwijs vanuit de eigen belevingswereld, in sociale interacties.

Het plan:

In het ontwerp voor de inrichting hebben we onze inspiratie gehaald uit de vuren houten basis, dit geeft gelijk sfeer. In de ruimte hebben we behang, kleuren en materialen toegevoegd die het Noorse blokhut gevoel verstreken. Bloemenprints, donker rood, zwart en glanzende stoffen. Ook een atelier, muziek/game-room en een echte stoei ruimte met klimwand. Zo kan iedereen ongestoord zijn gang gaan.

Kijk HIER voor de moodboards


Resultaat:

Studio Hagelslag heeft een compleet plan gemaakt voor Stichting Kinderopvang Oestgeest (SKO) en samen met locatiemanager en medewerkers gerealiseerd.