Kindcentrum De Spreng – Hoevelaken

De opdracht:

De centrale hal werkt binnen De Spreng als verlengstuk van de klas voor de midden- en bovenbouw. Leren op verschillende manieren, zoals samen leren, leren door te doen en te ontdekken en individueel leren. Daarnaast heeft de ruimte ook een aantal andere functies die terug komen in de nieuwe inrichting, namelijk het samen vieren en presenteren, het ontdekkend rekenen, computerwerk, samenwerken, bibliotheek en de keuken. Een combinatie van rustig werken, eenheid in de inrichting, een plek waar iedereen zich prettig voelt en waarin de vernieuwde visie van De Spreng terug te zien is, dat wordt de uitdaging.

Kernwaarden:   leren met lef, groeien in geborgenheid en natuurlijk nieuwsgierig.
Het motto:         verwondering als bron.

Het plan:

Kijk 
HIER voor de moodboards

Resultaat:

Studio Hagelslag heeft een compleet plan gemaakt voor de centrale hal van het Kindcentrum De Spreng en deze wordt voor de aankomende jaren als houvast gebruikt. Samen met het team zijn de hoeken op prioriteit ingedeeld en de eerst stap is gezet.

 

#inrichting #onderwijs #leerplein #ontwerp #kindcentrum #visie #missie #multifunctioneel #lezen #werken #presenteren #samen #interieurinstappen #eenheid