kinderopvang

Een persoonlijk advies voor de inrichting van jouw kinderopvang, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal nodig? Lees snel verder!

Ontwikkelplek voor kinderen

Kinderopvang is al lang niet meer alleen een plaats waar kinderen worden opgevangen. We bieden kinderen niet alleen een veilige plek wanneer ouders werken maar een opvang waar elk kind optimaal wordt gestimuleerd om zijn eigen talenten te ontdekken en te ontplooien.  Dit vraagt een visie op het ontwikkelen van kinderen.

We zien dit ook terug in de praktijk. Er zijn stand-alone locaties of kinderopvang als onderdeel van een brede school, Integraal Kind Centrum (IKC) of kindercampus, kinderopvang vanuit een visie of gedachtegoed zoals Montessori of Reggio Emilia. Er zijn kinderdagverblijven en peutergroepen met of zonder VVE-programma en er is buitenschoolse opvang. Elke verschijningsvorm heeft zijn eigen uitdagingen op het gebied van aanbod én dus inrichting.

Visie vertalen in inrichting

Maar hoe doe je dat, jouw aanbod en visie vertalen in het interieur? Daarmee helpen wij graag!

Wij gaan met je in gesprek over wat jullie voor de kinderen willen. Daarna gaan wij aan de slag met het maken van een concept in woord en beeld voor jullie opvang!

 Kies je voor ons dan kies je in ieder geval voor:
  • een huiselijke sfeer
  • een rijke leeromgeving
  • aandacht voor beweegruimte voor kinderen vanaf 0 jaar
  • oplossingen voor verticale groepen
  • ruimte voor brede talentontwikkeling
  • herkenning in ruimtes voor alle gebruikers

Nieuwsgierig naar wie jullie voor zijn gegaan?
Kijk gerust even bij onze projecten