dorien

Ik ben Dorien

Ik beschik, door mijn opleidingen en werkervaringen, over brede materiaal- en productkennis in veel toepassingen, waaronder inrichting voor kinderopvang, interieur, standbouw, belettering, evenementen aankleding, styling en grafische procedures.

Mijn inspiratie

Ik laat mij als interieurstylist inspireren door de omgeving, visie en missie van een organisatie, de mensen die er werken en wie gebruik maken van de ruimte. Ik ben een echte regeltante die heel creatief is. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd over de kinderopvang in mijn werk als marketing en communicatiedeskundige en als interieurstylist binnen de opvang. Daarnaast ook door mijn kinderen waarvan één met dyslexie, heb ik een grote interesse ontwikkeld in het onderwijs en hoe kinderen leren. 

Mijn droom

Studio Hagelslag is stiekem al een lange droom. Ik ben jaren geleden aan het NIMETO en VOQUE Akademie cum laude afgestudeerd. Nu is het de hoogste tijd mijn talent in te gaan zetten in het werk waar mijn hart ligt. Interieurs realiseren waarin iedereen van 0-100 jaar gezien wordt, zich fijn voelt en zich kan ontwikkelen.

Studio Hagelslag is meestal niet alleen Dorien!