wat wij doen

Studio Hagelslag vertaalt de visie van een organisatie samen met de functies van een ruimte in de inrichting voor kinderopvang, onderwijs, zorgcentra en meer.

Voor wie

Om je goed te kunnen ontwikkelen en gezond en gelukkig oud te worden, geloven wij dat iedereen een stimulerende en uitdagende omgeving verdient. Wij richten ons op centra waar werken, leren en leven samen komen. We werken samen met scholen en kinderopvang maar ook een ouderencentrum of ziekenhuis is mogelijk. Deze organisaties hebben een interieur nodig dat aanvoelt als thuis, praktisch is en uitdaagt.

Een persoonlijke benadering

Wij adviseren je graag over hoe de inrichting optimaal kan aansluiten bij jullie visie én jullie ondersteunt in het uitvoeren van het werk. Aangezien geen team, visie, gebouw of gebruikers hetzelfde zijn, houden wij van een persoonlijke aanpak. Wij maken dus altijd een aanbod op maat en gaan uit van jullie wensen. We ondersteunen jullie ook in het onderzoeken van die wensen. Onze ervaring is dat je impliciet wel weet wat je wilt maar voor de vertaalslag naar de inrichting onze hulp kunt gebruiken!

Ons aanbod

Zowel grote als kleine projecten kunnen we begeleiden. Vanuit jullie visie kunnen we adviseren over een programma van eisen bij een nieuwbouwproject of grote verbouwing.  In ons stappenplan is te zien dat wij graag een concept maken voor het herinrichten van ruimtes maar we denken ook graag mee over het "pimpen" van een interieur. We kunnen een kleurenplan maken of ontwerpen meubilair op maat.

Wij gebruiken veel natuurlijke materialen, geven de ruimte een huiselijke sfeer en bedenken creatieve oplossingen voor vraagstukken. Dit alles passend binnen jouw budget.

Wij werken in de omgeving Randstad en Midden-Nederland. Wanneer je ons prikkelt met een leuke opdracht dan rijden we graag een stukje verder.