scholen/ kindcentra

Heb je behoefte aan persoonlijk advies over de inrichting van jouw school, IKC of brede school? Wij denken graag met je mee.

Een rijke en uitdagende leeromgeving

Een rijke en uitdagende leeromgeving, naast de leerkracht, is een belangrijk middel voor een school om kinderen te stimuleren zich breed te ontwikkelen. Waar de leerkracht expert is in het bieden van onderwijs, zijn wij expert in het creëren van een goede leer- werkomgeving. 

Visie en werkwijze vertalen in inrichting

Ons interieurontwerp versterkt de visie van de school en speelt in op de behoeftes die er zijn in de ruimtes.  Er wordt gekeken naar de functies van de ruimtes maar ook de behoeftes van de verschillende gebruikers, zowel van de leerlingen als de leerkrachten. Om goed te kunnen leren, moet je je in de eerste plaats thuis voelen. Wij creëren daarom voor scholen een huiselijke sfeer in het interieur. Onderzoekend en ontdekkend leren vraagt om een omgeving die uitdaagt en inspireert, waarin een kind zelfstandig en handelend kan leren, samen of alleen

We gaan graag met jullie in gesprek over wat jullie voor de kinderen willen. Daarna gaan wij aan de slag met het maken van een interieuradvies in woord en beeld voor jullie school!

Aanbod op maat
  • We krijgen een nieuw schoolgebouw en deze moet ingericht.
  • Hoe richt ik een klaslokaal in zodat deze geschikt is voor BSO en onderwijs?
  • We willen een leerplein in onze school. Hoe richten we deze in?
  • Hoe bieden we onze onderwijsmaterialen op een stimulerende wijze aan?
  • Hoe richten we onze multifunctionele hal in zodat deze geschikt is voor schoolvieringen, zelfstandig werken, projecten en BSO?
  • We willen onze vernieuwde visie een plek geven in onze school.
  • Hoe krijgen we meer eenheid in de inrichting van de school?

Met dit soort vragen en meer lopen scholen rond. Wij vinden het een uitdaging om creatieve oplossingen te bedenken die aansluiten bij jullie, unieke vragen. We kiezen daarom altijd voor een aanbod op maat. 

Nieuwsgierig naar wie jullie voor zijn gegaan?
Kijk gerust even bij onze projecten