over ons

Waar komt de naam Studio Hagelslag vandaan? 
Ja ik ben inderdaad gek op af en toe een wit broodje met roomboter met hagelslag! Maar Studio Hagelslag is vooral een naam die helemaal past bij wat ik doe: strooien met creatieve, vrolijke en kleurrijke ideeën om dingen extra leuk te maken. Soms kan het strooien van een klein beetje ‘hagelslag’ al een groot verschil maken in een bestaand interieur. Dat doe ik dus graag. En wie wordt er nou niet blij van hagelslag?

Mijn naam is Dorien.
Ik ben concept(be)denker, interieurontwerper & expert in omgevingspsychologie. Studio Hagelslag was stiekem al een lange tijd een droom. Na opleidingen aan het NIMETO en VOQUE Akademie realiseer ik nu interieurs waarin iedereen van 0-100 jaar zich fijn voelt en zich kan ontwikkelen. Werkervaring heb ik opgedaan in de standbouw, belettering, evenementen, styling en grafische wereld en de inrichting voor onderwijs en kinderopvang. Daardoor beschik ik over een brede materiaal- en productkennis die ik graag inzet voor het ontwerpen van verrassende en uitdagende interieurs.

Inspiratie
Inspiratie haal ik uit de omgeving, visie en missie van een organisatie, de mensen die er werken en wie gebruik maken van de ruimte. Ik hou ervan een ruimte te observeren en mij af te vragen waarom dingen gaan zoals ze gaan. Heerlijk om daarna lekker aan de slag te gaan met een passende en inspirerende inrichting. Daarvoor gebruik ik graag duurzame, mooie materialen met een natuurlijke sfeer. Als creatieve regeltante vind ik het helemaal leuk om deze projecten van begin tot eind te begeleiden.

Samenwerken
Dat doe ik niet alleen: bij het ontwerpen van een interieur werk ik samen met pedagogisch coaches, interne begeleiders, IKC-specialisten en andere professionals. Door onze krachten te bundelen creëren wij niet alleen een hele comfortabele omgeving maar ook één die aansluit bij de doelgroep, de visie van de organisatie en de functies van de ruimte.