wie wij zijn

Wij zijn een ontwerp studio met passie voor een rijke (speel en leer)omgeving voor iedereen. Vanuit verschillende achtergronden werken professionals samen, voornamelijk in de kinderopvang en in het onderwijs. Dorien is interieurontwerper en stylist met ruime ervaring in de kinderopvang. Bij bijna elke opdracht schuift er een professional aan met een specialisme in pedagogiek, IKC of visie ontwikkelen en trainingen. Bij het maken van een ontwerp bundelen wij onze krachten. Hierdoor creëren wij niet alleen een hele fijne omgeving maar ook één die aansluit bij de doelgroep, de visie van de organisatie en de functies van de ruimte.

Onze passie

We kijken met een creatieve blik naar hoe we aan een rijke leeromgeving een fijne sfeer meegeven. Wij houden van duurzame, mooie spullen met een natuurlijke sfeer in een inrichting. Ons doel is iedereen ruimte te geven om te ontspannen, te leren en te doen. Samen met de professionals vinden we elkaar in deze gedeelde passie in Studio Hagelslag!

Ik ben Dorien

Ik beschik, door mijn opleidingen en werkervaringen, over brede materiaal- en productkennis in veel toepassingen, waaronder inrichting voor kinderopvang, interieur, standbouw, belettering, evenementen aankleding, styling en grafische procedures.

Mijn inspiratie

Ik laat mij als interieurstylist inspireren door de omgeving, visie en missie van een organisatie, de mensen die er werken en wie gebruik maken van de ruimte. Ik ben een echte regeltante die heel creatief is. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd over de kinderopvang in mijn werk als marketing en communicatiedeskundige en als interieurstylist binnen de opvang. Daarnaast ook door mijn kinderen waarvan één met dyslexie, heb ik een grote interesse ontwikkeld in het onderwijs en hoe kinderen leren. 

Mijn droom

Studio Hagelslag is stiekem al een lange droom. Ik ben jaren geleden aan het NIMETO en VOQUE Akademie cum laude afgestudeerd. Nu is het de hoogste tijd mijn talent in te gaan zetten in het werk waar mijn hart ligt. Interieurs realiseren waarin iedereen van 0-100 jaar gezien wordt, zich fijn voelt en zich kan ontwikkelen.