Showroom De Esdoorn, Planet Happy en Studio Hagelslag

rijke speelomgeving kinderopvang Studio Hagelslag

Een compleet eindresultaat door krachten te bundelen, zo creëren wij een rijke speelomgeving.

Studio Hagelslag heeft een ontwerp voor de showroom van De Esdoorn en Planet Happy in Doorn gemaakt, daarbij rekening gehouden met de wensen van beide partijen. Zo ontstond er een compleet eindresultaat en creëren we samen een rijke speelomgeving.

De Esdoorn wil graag zijn producten uitbreiden met nieuwe materialen en ontwerpen van meubels. Het is een mooie combinatie van oude bekende en nieuw ontwikkelde meubels geworden.
Planet Happy wil zijn klanten in de kinderopvang graag uitnodigen in een omgeving waarin speelgoed uitgeprobeerd kan worden in een realistische kinderopvang omgeving. Beide zijn van mening dat een inrichting voor kinderopvang niet alleen mooie meubels of kwalitatief goed speelgoed is maar zeker een (pedagogische) visie achter moet zitten om een rijke speelomgeving te bieden. 
Door realistische hoeken te maken voor opvang van 0 – 13 jaar met meubels en speelgoed die passen bij ontwikkeling van kinderen maar waarbij ook de omgeving uitdaagt, flexibel en onderscheidend is! Kom jij ook kijken?

Kernwaarden: samen, rijke speelomgeving, persoonlijke aanpak

Het plan:

Kijk HIER voor de moodboards

Het resultaat:

Nog even spieken: 

rijke speelomgeving kinderopvang Studio Hagelslag