inspiratie

Je hebt plannen om je kinderdagverblijf, BSO of school (opnieuw) in te richten, maar je hebt geen idee in welke stijl? Je weet niet waar je moet beginnen? Of je weet niet hoe jouw visie en werkwijze te vertalen in de inrichting? Studio Hagelslag kan je helpen. We hebben een aantal moodboards gemaakt om je te inspireren.

De moodboards laten de stijl van Studio Hagelslag en van nu zien. Is het helemaal niet je stijl, fijn, dan weet je zeker dat je dit niet wil en kunnen we altijd in gesprek over wat er wel bij je past. Daarnaast is het heel belangrijk om een goede vertaling van je visie en werkwijze te maken in je groepsruimte of klaslokaal. Studio Hagelslag kan helpen met een vrijblijvend gesprek om te ontdekken wat wel je stijl, visie en werkwijze is.

Weet je niet hoe en waar je moet beginnen? We gaan graag voor jou aan de slag; van een VO (voorlopig ontwerp) naar DO (Definitief ontwerp) met inkooplijst en als laatste stylen we de ruimte. Studio Hagelslag kan je op weg helpen, maar je ook helemaal ontzorgen.

Elke organisatie heeft een eigen wens, visie en sfeer waardoor elk interieur anders zal zijn. Interieur helpt bij het onderscheiden en kan de reden zijn dat ouders  en kinderen graag bij jou komen.

Regelmatig zullen we de moodbaords aanvullen, zodat wij je met een hippe stijl van nu kunnen inspireren.

Inspiratie archief

Februari 2019

mei 2019